PETRO-CANADA LUBRICANTS - найбільша канадська вертикально-інтегрована компанія, що володіє власними родовищами нафти і газу, займається їх видобуванням  і переробкою, а також маркетингом і реалізацією нафтопродуктів, супутніх товарів і послуг високої якості.

В даний час Petro-Canada веде роботу у п'яти головних напрямах. У Північній Америці компанія проводить розвідку і видобування природного газу в Західній Канаді і в Кордильєрах США, продає природний газ на північноамериканські ринки, а також проводить розвідку в інших районах континенту.

Компанія проводить розвідку, розробку, видобування і продаж нафти на східному узбережжі Канади. На міжнародних ринках компанія проводить розвідку, розробку, видобування,   продаж нафти і газу в районах Північно-Західної Європи, Північної Африки, Близького Сходу та  на півночі Латинської Америки.

Крім того, Petro-Canada успішно займається не тільки газо- і нафтовидобутком, але й виробництвом мастильних  матеріалів, спеціальних рідин і мастил – продукцією для  подовження ресурсу обладнання. Філіали компанії відкриті в Європі – це Petro-Canada Europe Lubricants у Великобританії і Petro-Canada American Lubricants в Чикаго (США). Географія дистриб'юторської мережі Petro-Canada в Європі сьогодні охоплює всі країни Європи та деякі країни  СНД.

Завод по виробництву мастильних  матеріалів розташований в місті Міссиссуага (Канада),  штат Онтаріо. Виробнича потужність заводу сягає 1 мільйон тонн на  рік. Але це жодним чином не впливає на стан навколишнього середовища, навпаки, на підприємстві приділяють величезну увагу екологічно чистому виробництву, застосовуючи новітні технології.

Лабораторія якості заводу забезпечена новітньою аналітичною тестовою апаратурою і устаткуванням для випробування масел. Рівень сучасних технологій аналізу мастильних  матеріалів дозволяє виключити навіть найменші відхилення від заявлених специфікацій. Команда кваліфікованих наукових співробітників постійно працює над розробкою нових продуктів.

Petro-Canada Lubricants Inc.
2310 Lakeshore Road West
Mississauga, Ontario, L5J 1K2
Canada